Karta Extra

DYQANETKlinika Zogu i Parë

ADRESA:

Rruga Abdi Kazani, Bulevardi Zogu I, qendra Tirana, K. 2 dhe 3
1000 - Tiranë

telefon:

069282706930% zbritje për shërbime mjekësore