Karta Extra

DYQANETAidas Pharma

ADRESA:

Rruga Qamil Guranjaku, P. 2, Shk. 3, K. 1, Ap. 31
1000 - Tiranë

telefon:

068257365610% ulje per cdo produkt. Matja e tensionit dhe pesha jane falas.