Karta Extra

DYQANETStudio Kontabiliteti AKH

ADRESA:

Rruga Ndre Mjeda, Kompleksi Magnet, Pallati Perseus, Ap. 11-12
1000 - Tiranë

telefon:

068838399510% kurse praktike kontabiliteti (Programi Alpha Web dhe Financa 5)