Karta Extra

DYQANETTeleDoc Albania

ADRESA:

Rruga Abdyl Frasheri, Nd. 8, Shk. C, K. 2 & 3
1000 - Tiranë

telefon:

069705929010% zbritje konsulta dhe ekzaminime