Karta Extra

DYQANETFresh Garden

ADRESA:

Rruga Brigada VIII, Nd. 4, Ap. 1
1000 - Tiranë

telefon:

0692039398

E-mail:

info@fresh-garden.alMenuja e restorantit 10% ulje; Prodhime Organike te Fermes 15% ulje; Prodhimet tona te Bukes dhe embelsirave 15% ulje; Te gjitha produktet e tjera te marketit 10% ulje; Produktet e bulmetit 5% ulje.