Karta Extra

DYQANETOTP Bank Albania

ADRESA:

Bulevardi Deshmoret e Kombit, Kullat Binjake, Kulla 1, Kati 9
1000 - Tiranë

telefon:

0682037749

E-mail:

rovena.dubali@otpbank.alLlogari rrjedhese ne Leke, Llogari rrjedhese ne Euro, Depozite Elastike, Karte Debiti MasterCard Standard, Sms Banking, Online Banking, MPAY [80 Leke/Muaj].

Blerje ne internet, tarife antaresimi per Karten e Debitit dhe depozitim nga palet e treta pa asnje komision.