Karta Extra

DYQANETQendra Linkoln

ADRESA:

Rruga Qemal Stafa, Nr. 184
1000 - Tiranë

telefon:

04 223 0880

E-mail:

info@lincoln.org.al10% ulje per kurset e gjuhes Angleze dhe Gjermane dhe per kurset e kompjuterit