Karta Extra

DYQANETDerma Center by Healthcare Project

ADRESA:

Rruga Pjeter Bogdani, P. 14, Shk. 1
1000 - Tiranë

telefon:

0694478403

E-mail:

healthcare.albania@gmail.com10% zbritje per trajtimet e fytyres dhe 10% zbritje per produktet dermo kozmetike