Karta Extra

DYQANETPazari i Ri

ADRESA:

Sheshi Avni Rustemi, Markata e Mishit dhe Peshkut
1000 - Tiranë

telefon:

0689079712

E-mail:

tidtirana@gmail.comZbritje per subjektet pjese e Pazarit te Ri: Nga 5% deri ne 20%