Karta Extra

DYQANETGold Optika

ADRESA:

1. Rruga Ibrahim Rugova, Pallati perballe Taivanit, Kati I; 2. Rruga Elbasanit, qendra Park Gate, Kati I; 3. Rruga e Kavajes, Qendra Condor, Kati I; 4. Rruga Abdi Toptani, Qendra tregtare Toptani Shoping Center, Kati 0
1000 - Tiranë

telefon:

0672011273

E-mail:

goldoptika@yahoo.com30% zbritje per produktet e optikes dhe 30% zbritje per kabinetin optik