Karta Extra

DYQANETTeuta Shkembi

ADRESA:

Rruga Myslym Shyri, P 8, Sh 3, K 1, Ap. 20
1000 - Tiranë

telefon:

0696274516

E-mail:

teutashkembi@live.com50% zbritje per sherbime juridike dhe per perfaqesime ligjore