Karta Extra

DYQANETGrand Dental

ADRESA:

Rruga e Durresit, Pallati 14, Kati 2
1000 - Tiranë

telefon:

0699555555

E-mail:

grand.dentalhospital@gmail.com10% - 15% zbritje per sherbime dentare. Sherbimet qe ofrohen Falas per studentet jane: Pastrim me Air Flow Profilaksi (Fluorizim) Grafi Panoramike , Grafi e vogel , Cefalometri Pastrim Gurezash (1 here ne vit) Konsulte dhe Plan Trajtimi