Karta Extra

DYQANETMarilyn Monroe Jewellery

ADRESA:

Rruga e Durresit, Pallati nr. 220, Shk. 2, Ap 9, Kati 1
1000 - Tiranë

telefon:

0693245882

E-mail:

explor_rr.durresit@hotmail.com15% - 20% zbritje per bizhuteri dhe argjendari te ndryshme