Karta Extra

DYQANETExplorer Travel & Tours Bengasi sh.p.k

ADRESA:

Adresa 1: Rruga e Durresit, Pallati Nr. 222, Shk. 2, Apartamenti 10; Adresa 2: Rruga Reshit Collaku, perballe Taiwan, afer Union Bank
1000 - Tiranë

telefon:

0693245882 / 0692367151

E-mail:

explor_rr.durresit@hotmail.com5% zbritje per Paketa Turistike dhe Bileta Avioni. Siguracion Shendeti Falas