Karta Extra

DYQANETEgli Çaro

ADRESA:

Rruga Çamëria, Pallati Nr. 18/1, Dyqani Nr. 2
1000 - Tiranë

telefon:

067566989020% zbritje për tregti me pakicë enë guzhine dhe aksesorë