Karta Extra

DYQANETEinar Albania

ADRESA:

Rruga Shyqyri Berxolli, Pallati Nr. 2, Shkalla 1, Dyqani Nr. 5
1000 - Tiranë

telefon:

068207396010% zbritje për syze optike, syze dielli dhe lente syzesh