Karta Extra

DYQANETHuman Resources Group -  Agjenci Punesimi

ADRESA:

Rruga Jordan Misja, Pallati Usluga
1000 - Tiranë

telefon:

0677000902Falas krijimi i CV-se, konsulta për zhvillimin e karrierës dhe publikimi për pozicionet vakante për studentët. 30% zbritje për trajnime nga kompania