Karta Extra

DYQANETArtisti Lounge

ADRESA:

1. Rruga Don Bosko; 2. Rruga e Dibres; 3. Rruga Unaza e Re
1000 - Tiranë

telefon:

069424697910 - 15% zbritje per ekspres dhe pije freskuese