Karta Extra

DYQANETFlondo Travel

ADRESA:

Rruga e Kavajes
1000 - Tiranë

telefon:

06955153635-15% zbritje për paketa turistike brenda dhe jashtë vendit dhe 5-10% zbritje për bileta avioni