Karta Extra

DYQANETMarco Polo

ADRESA:

Rruga Barrikadave, Pallati Hodaj nr. 16, Kati 1
1000 - Tiranë

telefon:

069576918420% zbritje për kafe, pije freskuese, krepa dhe akullore