Karta Extra

DYQANETMy Albania Nature Explorer

ADRESA:

Rruga Xhorxh W. Bush, Pallati Kasmi 2/3
1000 - Tiranë

telefon:

069889780810% zbritje për guidat me fjetje dhe 15% zbritje për guida ditore