Karta Extra

DYQANETManjani Dental

ADRESA:

1. Rruga Isuf Vrioni, Ndertesa Nr. 1,Hyrja 3; 2. Rruga Sander Prosi, Pallati 56, Shkalla 2
1000 - Tiranë

telefon:

0692057461

E-mail:

klinikamanjani@gmail.com50% zbritje për shërbime urgjence në klinikën dentare, vizita Falas, 15% zbritje për shërbime të tjera (përveç punimeve estetike dhe protetike)