Karta Extra

DYQANETKlinike Okulistike

ADRESA:

Rruga Xhanfize Keko, Kompleksi Kolombo, Kulla 2, Ap 7
1000 - Tiranë

telefon:

069977019350% zbritje për shërbimet e klinikës mjekësore dhe operacionet, 30% zbritje për materjale optike