Karta Extra

DYQANETExpress Print

ADRESA:

Rruga Islam Alla, prane shkolles Konferenca e Pezes
1000 - Tiranë

telefon:

069603141120% zbritje për printime A4 me ngjyra dhe për printime speciale të diplomave