Karta Extra

DYQANETThe Head Hunter

ADRESA:

Rruga Dervish Hima, Pallati Ambasador 3, Kati 17, Apartament 138
1000 - Tiranë

telefon:

0682033430Njoftime Falas për pozicione vakante pune dhe përfshirja në proçeset e selektimit është Falas gjithashtu