Karta Extra

DYQANETVision Center

ADRESA:

Rruga Abdi Toptani, Qendra Tregtare Gener 2, Kati 0
1000 - Tiranë

telefon:

06940663825% zbritje për Produkte Optike dhe Vizita Okulistike Falas