Karta Extra

DYQANETGold Gym & Fitnes

ADRESA:

Rruga Lidhja e Prizrenit, Pallati Harmonia, K. 1
1000 - Tiranë

telefon:

068206960730% zbritje për bar - kafe dhe palestër