Karta Extra

DYQANETCili & Partners

ADRESA:

Rruga Panorama, Pallati Sara EL
1000 - Tiranë

telefon:

0682045447Praktike pune 1 deri në 3 muaj FALAS dhe 30% zbritje për shërbime ligjore