Karta Extra

DYQANETClean Clear

ADRESA:

Rruga Panorama, Pallati Sara EL
1000 - Tiranë

telefon:

0682045447Shërbime Pastrimi 30% zbritje dhe Punësim me kohë të pjesshme - Me pagesë