Karta Extra

DYQANETIntermedica Center Shpk

ADRESA:

Rruga Panorama, prane Hipotekes
1000 - Tiranë

E-mail:

enxhi.mero@intermedica.alFashat e zbritjeve për çmim analize:

Nga 1-5.000 Lekë - 35% zbritje

Nga 5.001 – 10.000 Lekë - 15% zbritje

Nga 10.001 – 20.000 Lekë - 10% zbritje

Nga 20.001 – 100.000 Lekë - 5% zbritje

Mbi 100.000 Lekë - 3% zbritje

Intermedica do ofrojë zbritje edhe në çmimin e Tamponit RT-PCR dhe nga 12.000 lekë do e ofrojë me çmimin 10.000 lekë për mbajtësit e Kartës së Studentit.

Checkup bazë për Studentët do të ofrohet me çmim nga 7.500 Lekë të reja në 3.000 Lekë të reja.

FILIALET:

INTERMEDICA 1

Rruga Reshit Petrela (pranë ish Stacionit të Trenit)

INTERMEDICA 2

Rruga Kongresi i Manastirit (përballë Spitalit Pediatrik)

INTERMEDICA 3

Rruga Lord Bajron (pranë Spitalit Ushtarak)

INTERMEDICA 4

Rruga Nazmi Rushiti (pranë Maternitetit të Ri)

INTERMEDICA 5

Rruga Zonja Curre (pranë Tregut Elektrik)

INTERMEDICA 6 SARANDË

Rruga Onhenzmi (përballë Spitalit Petro Nako)

INTERMEDICA 7

Rruga Fran Bardhi (pranë Qendrës Kristal)

INTERMEDICA 8

Rruga Shefqet Ndroqi (pranë Sanatoriumit)

INTERMEDICA 9

Rruga e Kosovarëve (pranë ish Kompleksit Dinamo)

INTERMEDICA 10

Bulevardi Blu, Kamëz (përballë Pallatit të Kulturës)

INTERMEDICA 11

Rruga Kastriotët (Kodër Kamëz, Institut)

INTERMEDICA 12

Rruga Shefqet Kuka (Zona e Freskut)

INTERMEDICA 13

Rruga Irfan Tomini (prane Poliklinikes 8/3)