Karta Extra

DYQANETSmart Center Tirane

ADRESA:

Bulevardi Bajram Curri, Pallatet Agimi
1000 - Tiranë

telefon:

0698750700 / 069737454320% zbritje për kurse të formimit profesional dhe praktika profesionale Falas