Karta Extra

DYQANETAlbSig

ADRESA:

Rruga Barrikadave
1000 - Tiranë

telefon:

0695871097 / +355 4 2254 770Lista e shërbimeve                                                                         

Oferta e reduktuar (oferta për studentët)

Sigurim i Aksidenteve dhe Sëmundjeve

  • Sigurim i Nxënësve dhe Studentëve
  • Sigurim Shendeti 30 % zbritje nga primi i miratuar i shitjes
  • Sigurim Shëndeti në Udhëtim

Sigurim i Mjeteve Motorrike                                                     

I Detyruar 15 % zbritje nga primi i miratuar i shitjes

  • Sigurim i Mjetit Motorrik për Përgjegjësinë ndaj Palëve të Treta (TPL)
  • Karton Jeshil
  • Sigurimi Kufitar i Mjetit Motorrik

Vullnetar 20 % zbritje nga primi i miratuar i shitjes

  • Sigurim mjeti Kasko
  • Sigurim mjeti Mini-Kasko

Sigurim i Pasurisë për studentët dhe familjarët e tyre.

  • Sigurim nga Zjarri, Tërmetet dhe Rreziqet Shtesë
  • Sigurim nga Vjedhja 40 % zbritje nga primi i miratuar i shitjes

ADRESAT

TIRANË 

DREJTORIA E PËRGJITHSHME

-Rruga Barrikadave, Albsig HQ 1001

-Rruga George W. Bush, Nr. 10

-Rruga Durrësit, sheshi Adem Jashari

-Bulevardi Gjergj Fishta, Godina e Karburant Kastrati

-Rruga Dritan Hoxha, përballë pallateve Gintash

-Rruga Ferit Xhajko, Karburant Kastrati, Kati II-të

-Rruga Dritan Hoxha, përball pallateve Gintash

-Rruga Teodor Keko, Astir

-Bulevardi Blu, Bathore

RRETHET

-Lagja Nr.1 pasuria 18/59-N,1 Kavajë

-Bulevardi Qemal Stafa, Hotel Skampa, Zyra Nr.1, Elbasan

-Lagja Nr.1, Rruga Onhezmi, Pallati nr.3, Kati Nr.1 ,Sarandë

-Lagja; Pavarësia - S.Zotaj, Pall.458, Shk.1, K.1, Vlorë

-Rruga Nacionale Tepelene-Gjirokastër, prane karburant Kastrati, Gjirokastër

-Bulevardi Republika, Nr. 2, Korçë

-Rruga Reshit Collaku, Pallati Nr. 64, Pogradec

-Bulevardi Elez Isufi, pranë Hotel Turizmi

-Lagja E Re, Godina e ish-Agjensisë së Udhëtarëve, Kukës

-Rr. Antipatrea, Lagja Jani Vuho, Pall.19, Shk.1, Kati 1, Berat

-Lagja Kastrati, Rruga Ramis Anastasi, Pll. 6/1,  Fier

-Lagja Loni Dhamo, Rruga Misto Mame, ish-Posta e Vjetër, Lushnje

-Lagjja Nr.4, Rr. Egnatia, Nr.26, Durrës

-Rruga Skënderbeu, Qendra e Biznesit Monun, Durres

-Godina Elezi qender, prane Raiffeisen Bank, Lezhë

-Rruga Gjylbegej, Nr.1, Shkodër