Karta Extra

DYQANETBeauty Salon Eda

ADRESA:

Rruga Prokop Myzeqari
1000 - Tiranë

telefon:

067206898710% - 15% zbritje për lyrje flokësh dhe 15% zbritje për punime thonjsh