Karta Extra

DYQANETFarmaci UNO

ADRESA:

Rruga Muhamet Gjollesha
1000 - Tiranë

telefon:

0692565666 / 0422780095% zbritje për medikamente farmaceutike dhe 10% zbritje për produkte kozmetike