Karta Extra

DYQANETFederata Shqiptare e Snookerit O.J.F

ADRESA:

Rruga Thoma Filipeu
1000 - Tiranë

telefon:

069207404325% zbritje për lojë snookeri, bilardo dhe për pjesmarrjen e studentëve në lojën e snookerit dhe bilardos në kampionatet e zhvilluara nga Federata Shqiptare e Snookerit