Karta Extra

DYQANETFarmaci Ilona Gjata

ADRESA:

Rruga Islam Alla
1000 - Tiranë

telefon:

06820693935% zbritje për medikamente farmaceutike; 10% zbritje për medikamente parafarmaceutike dhe kozmetike; si dhe analiza dermatologjike me aparaturë për fytyrën, flokët dhe trupin Falas