Karta Extra

DYQANETFarmacia Kanadeze

ADRESA:

Rruga Reshit Collaku
1000 - Tiranë

telefon:

068202111810% zbritje për suplemente farmaceutike dhe 5% zbritje medikamente farmaceutike