Karta Extra

DYQANETFarmaci Roma

ADRESA:

Rruga Myslym Shyri, prane Big Market
1001 - Tiranë

telefon:

04 224 3394 / 0682069393

E-mail:

farmaciroma2010@yahoo.com5% zbritje  për medikamente farmaceutike

10% zbritje për medikamente parafarmaceutike dhe kozmetike

Analiza dermatologjike për fytyrë, flokë dhe trup Falas