Karta Extra

DYQANETMuzeu i Bankës së Shqipërisë

ADRESA:

Sheshi Skënderbej
1000 - Tiranë

E-mail:

muzeu@bankofalbania.orgHyrja falas. Duhet rezervuar paraprakisht online në web-in e Bankës për të vizituar muzeun dhe një dokument identifikimi.