Karta Extra

DYQANETAgjencia e Parqeve dhe Rekreacionit

ADRESA:

Rruga Liman Kaba
1000 - Tiranë

E-mail:

info@aprtirana.alBileta për varkën vozitese në liqen - 500 lekë/ora. Për studentët - 250 lekë/ora.