Karta Extra

DYQANETTeatri Kombëtar i Operës, Baletit dhe Ansamblit Popullor

ADRESA:

Sheshi Skenderbej
1000 - Tiranë

telefon:

0676327313

E-mail:

tkobap.tirana@gmail.com50% zbritje për biletë